back to events

DIT SummIT 2019

Date: 03/12/2019
Time: 9:00 to 17:00
Location: HUONE Events Hotel Copenhagen, Amager Strandvej 390, 2770 København
SPOR 3: SOURCING – 13.30 – 15.30

WORKSHOP: RPA PÅ MINDRE END TO TIMER

På denne workshop vil SmartRPA og BDO tage deltagerne så langt, at man får arbejdet i praksis med en RPA (Robotic Process Automation).

13:30-13:40: Velkomst og introduktion til workshoppen

13:40-14:30: Idégenerering – hvordan finder man idéer og vurderer potentialet? ved Stine Høiberg Rasmussen fra BDO

14:30-15:20: Hvad skal der til for at komme i gang med RPA (+demo) ved Henrik Olsen fra SmartRPA

15:20-15:30: Q&A og afslutning

DANSK IT inviterer endnu engang til en konference, der fokuserer på fremtidens it-organisation, og hvordan vi (i it) kan skabe merværdi for hele forretningen omkring os. DIT SummIT består af faglige oplæg, lærerige cases, involverende drøftelser og workshops, hvor du får hands-on og deep-dives inden for forskellige fokus- og fagområder. Dagen vil hele vejen igennem fokusere på læringsoptimerende perspektiver og gevinstrealisering.

På DIT SummIT begynder og slutter dagen i plenum med interessante keynotes og spændende diskussioner. Indimellem tillader dagens tre spor os at angribe både strategiske, taktiske og operationelle perspektiver:

Spor 1: Fremtidens it-organisation
Spor 2: Agil transformation
Spor 3: Sourcing

Målgruppe: ​DIT SummIT er mødestedet for beslutningstagere, strateger, arkitekter og dem der sikrer drift og målopnåelse. På denne konference mødes vi på tværs af fagområder, taler om samme udfordringer af i dag og stræber efter samme gevinster af i morgen.

Speakers

Henrik Olsen
Henrik er CCO & Strategic Advisor i SmartRPA. Han hjælper virksomheder i både den private og offentlige sektor med at implementere automatiseringsløsninger. Der er høj fokus på at sikre at løsningerne bliver implementeret i hele organisationen og kan skaleres. Det må ikke blot ender med enkelte automatiserede processer i et enkelt område. Henrik har arbejdet med IT, optimering og automatisering i de sidste 15 år og indførte blandt andet RPA i DSV i 2014. Da han stoppede i DSV i maj 2019 havde DSV over 150 automatiserede processer i produktion og et globalt set up, der var skaleret til at nå 1.000 processer i 2020.
Stine Høiberg Rasmussen
Stine er Senior Manager i BDO Advisory og beskæftiger sig med rådgivningsopgaver hos offentlige og private organisationer indenfor området IT og Digitalisering. Stine har arbejdet med RPA/Robotics siden teknologiens opstart i Danmark for ca. 4 år siden og har derfor dyb faglig indsigt i og erfaring med RPA/Robotics fra bl.a. Nykredit A/S, KAB, BDO, domea.dk og Skattestyrelsen. Herudover har Stine over 10 års erfaring med automatisering og optimering af arbejdsgange samt processer.