back to events

RPA workshop – hands on erfaringer og konkrete værktøjer

Date: 12/11/2019
Time: 8:30 to 15:30
Location: BDO - Havneholmen 29, 1561 København V

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen.

Det er samtidig et opgør med den tid og de ressourcer, som i alt for høj grad stadig er bundet op på drift, faste procedurer og manuelle opgaver. Tid og ressourcer, som i stedet for bør bruges på at prioritere kunder, kunderejsen og til at etablere eller understøtte nye tjenester og nye forretningsmodeller.

På denne eksklusive workshop vil du sammen med en lille gruppe deltagere få hands-on erfaringer, når konkrete virksomheder deler ud af deres erfaringer samtidig med, at du får konkrete værktøjer med hjem, så du kan få en sikker videre RPA rejse i din virksomhed.

Du kan vælge mellem disse spor afhængig af, hvor langt du er i processen:

SPOR A – RPA 1.0:
Sporet henvender sig til dig, der arbejder i en organisation, som ikke er gået i gang med RPA, eller hvor I har meget begrænset erfaring med RPA. På sporet lærer du blandt andet, hvad RPA er, hvad det kan bruges til, hvordan du finder ideer til robotter, og sidst, men ikke mindst, hvordan du kommer godt i gang med det første RPA-projekt.

SPOR B – RPA 2.0:
Er du allerede er godt i gang med RPA og har udarbejdet de første processer i produktion, skal du vælge sporet RPA 2.0. I løbet af dagen får du blandt andet indsigt i, hvordan du skalerer RPA fra pilotprojekt til en fast del af din organisation samt hvordan du sikrer dig, at din RPA-pipeline fortsætter med at vokse, efter du har automatiseret de lavt-hængende frugter.

Speakers

Jesper Birch
IT Rådgivning & Digitalisering samt Partner, BDO Danmark
Mikkel Jon Larssen
Partner, Risk Assurance, BDO Danmark
Henrik Falkenthros
Senior Manager, BDO Danmark