back to events

[Software] robotter i praksis

Date: 04/04/2019
Time: 13.30 - 16.30
Location: Aarhus BSS, store sal, R-bygningen 2640, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V.

Bliv introduceret til RPA og chatbots

Den 4. april sætter vi fokus på to slags software-robotter, nemlig Robotic Process Automation (RPA) Og chatbots. RPA overtager manuelle opgaver med at flytte data fra et system til et andet, når systemerne ikke gør det af sig selv. Chatbots siger goddag til dine kunder eller medarbejdere og hjælper dem med at løse opgaver, finde viden eller sælge et produkt.

Bliv klogere på, hvad de forskellige software-robotter kan bruges til, og hør, hvordan Sparekassen Kronjylland og SE/Stofa har implementeret robotterne i praksis.

Accelerer din digitalisering med RPA software-robotter

I den perfekte verden er alle IT-systemer koblet tæt sammen, sådan at data uden besvær kan overføres mellem det ene og det andet system. Men da virkeligheden ofte ser anderledes ud, kan RPA hjælpe til med at ’lappe’ systemerne sammen i stedet for at starte dyre og langvarige integrationsprojekter.

Stefan introducerer dig til de grundlæggende RPA-teknikker og viser desuden, hvordan RPA sammen med kunstig intelligens kan bruges til automatisering af processer – også hvor data er ustruktureret. Du får også indblik i kundecases og en oversigt over de fem vigtige ting, du skal vide om RPA.

Speakers

Stefan Andreasen
Founder Kapow Software, Co-founder SmartRPA